Услуги

Защо да се доверите на „ГОЛДЪН ПРОПЪРТИЙС ММ“ ЕООД за продажбата или отдаването под наем на Вашият имот?

ОЦЕНКА НА ИМОТ:

Презентацията на всеки недвижим имот, играе главна роля в целия процес по продажбата му. Вашият личен консултант, ще изработи професионална оферта с цялостна презентация на посочения имот, в която ще опише подробно всички характеристики и предимства за предложението.Представянето на имота ще бъде финализирано с фотосесия, осигуряваща идеална представа на клиентите, как изглежда имота, неговото състояние, качества и плюсове. Уповавайки се на най-новите технологии и тенденции в предлагането, Вашият консултант ще представи допълнителни тактики, въздействащи положително върху презентацията и засилването на интерес от страна на потенциални купувачи!

РАБОТНО ВРЕМЕ:

Всеки от нашите консултанти, предоставя максимална възможност, като организира огледи, съобразно свободното време на своите клиенти.Нашите обучени агенти, отговарят на всяко обаждане, съобщение, е-мейл, 7 дни в седмицата и ще бъдат на разположение да отговарят на всякакви въпроси, възникнали за Вас!

ФИНАНСИРАНЕ:

Партньорите ни от „Революшън Кредит консулт” ООД ще проведът напълно безплатна консултация, на която ще уточнят Вашите финансови възможности и Вашите потребности. „Революшън Кредит консулт” ООД е регистриран кредитен посредник според Закона за кредитите на недвижими имоти на потребители (ЗКНИП) и в съответствие изискванията на българското и европейско законодателство. Член на Асоциацията на кредитните консултанти в България (АККБ). Специализирани сме в областта на кредитирането на физически лица и малки и средни предприятия. Партньори сме с водещите банки в България и покриваме цялата гама кредити на пазара – потребителски, ипотечни и фирмени. Спрямо предоставената от Вас информация, ще изискат от банките предложения, съответстващи на целите Ви. Ще ви предоставят предложенията и ще ги сравним заедно с Вас. Ще обсъдим както разходите, така и ползите. Ще Ви съдействат по събиране и окомплектоване на документите, спрямо изискванията на избраната от Вас банка. „Революшън Кредит консулт” ООД ще бъдат с вас до финализиране на сделката и получаване на финансирането. Ще осигурят регулярен мониторинг през целият живот на кредита.

Последно добавени

Препоръчани имоти