За нас

„ГОЛДЪН ПРОПЪРТИЙС ММ“ ЕООД е съвременна компания, вдъхновена и водена от световни лидери в областта на недвижимите имоти.

Създадохме консултантска агенция „ГОЛДЪН ПРОПЪРТИЙС ММ“ , изцяло от млади, амбициозни професионалисти, които грижливо помагат на всеки свой клиент да открие нов хоризонт и нова възможност, с която да превърнем заедно малките неща в сбъдната мечта!

Уникални и различни, някои клиенти търсят нов дом за разрастващо се семейство, други търсят имот за инвестиция, трети търсят просто имот на добра цена. Създаваме индивидуална връзка и емоция с всеки от Вас.

Ние от „ГОЛДЪН ПРОПЪРТИЙС ММ“ знаем, че изборът на нов дом не е просто локация, улица, гледка или етаж.Домът е място, чрез което изразявате себе си, Вашите емоции, мястото, на което се чувствате спокойни и хармонични.

Нашата мисия е да извършваме посреднически и свързани услуги на най-високо ниво и да се отличаваме, като еталон за високи постижения и лидер в индустрията.

Нашите служители и партньори са най-важният ресурс в компанията и са в основата на нашия успех. С най-добрия, най-квалифициран мениджърски персонал и служители на пълен работен ден, „ГОЛДЪН ПРОПЪРТИЙС ММ“ винаги е на разположение, за да предостави висококачествена услуга на своите клиенти!