Офис площи от 80м2-930м2 в нова тухлена сграда с представителна архитектура и луксозни общи части.

Продажба

1062

Номер на имот

123

Площ

N/A

Спални

N/A

Бани

Цена: 233000
EUR

Описание:

⭐️КОМУНИКАТИВНА ЛОКАЦИЯ!

⭐️ПОДХОДЯЩ ЗА ИНВЕСТИЦИЯ!

 

⭐️ „ГОЛДЪН ПРОПЪРТИЙС ММ“⭐️  има удоволствието да Ви представи иновативна, многофункционална сграда, ситуирана в престижен и комуникативен район в гр.София-кв.Витоша!

🏠Сградата е позиционирана на ъгъла на ул.“21-ви век“ и бул.“Симеоновско шосе“, което осигурява безпроблемен и изключително бърз достъп до всяка точка на града.Непосредствено пред сградата има автобусна спирка на линии №  67, №,102, метростанция „Г.М.Димитров“, детски градини, училища, медицински центрове, „Ловен парк“, аптеки, ресторанти и други.

✅Проектирана в съвременна архитектура, „Алгара Луксор“ изпъква с перфектна визия до Дипломатическия корпус.Съчетана с кокетен вътрешен двор, представителни и луксозни общи части.

✅Изградена от външен зид с дебелина – 62см, в който са комбинирани първата в България окачена, вентилируема, биоактивна фасада с италиански камък от фирма „Laminam”, каменна вата от 10-15см, тухла „Wienerberger” с дебелина 38см., втори пласт вата, гиспокартон и фина шпакловка-2 ръце.

🚪Представяме Ви офис тип „open space“, подходящ за всякакъв тип дейност и възможност за обединяване или преграждане на отделни помещения, спрямо необходимите работни места и функционалност на бизнеса.

✅В сградата се предлагат и други по вид и площ офиси с площ от 80-930м2, апартаменти от 80-450м2, магазини от 160-240м2 и паркоместа.

Цена без ДДС!

✨Имотът е подходящ за собствено ползване или инвестиция с гарантиран месечен доход.

✨Оглед на имот можем да организираме в удобен за Вас ден и час.

✨Всеки имот може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което стартира подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

✨В случай на необходимост от банково финансиране, от „Голдън Пропъртийс“ ще Ви свържем с наш сътрудник-експерт в областта на банковото кредитиране, който да изготви индивидуална оферта спрямо финансовия Ви профил напълно безплатно!

 

 

Адрес:

Град: гр. София

N/A

Характеристики:

Тип имот: Офис
Вид апартамент: Двустаен
Стаи: N/A
Обзавеждане: N/A
Гаражи: N/A
Площ на гараж: N/A
Етаж: N/A
.
Етап на завършеност: N/A
Отопление: газ, електричество, термопомпа
Година на построяване: 2022
Площ: 123
Кв.м.

Имате интерес към имота