Новострояща се сграда в ж.к Надежда 2 до метростанция.

Етаж 9

1
свободен

Етаж 8

1
свободен

Етаж 7

3
свободни

Етаж 6

3
свободни

Етаж 5

3
свободни

Етаж 4

3
свободни

Етаж 3

3
свободни

Етаж 2

3
свободни

Етаж 1

продадени

Етаж 8

1
свободен

Изберете
друг
етаж!

Етаж 9

1
свободен

Изберете
друг
етаж!

ГОЛДЪН ПРОПЪРТИЙС ММ Ви представя НОВО ЕКСКЛУЗИВНО предложение в кв. Надежда 2!

– БЕЗ КОМИСИОН ОТ КУПУВАЧА.

– Сграда Надежда се намира на ул. Христо Силянов , на 100 метра разстояние от бул. Ломско шосе и на 500 метра разстояние от метростанция Бели Дунав .

– Сградата предлага двустайни, тристайни, многостайни апартаменти и мезонети, подземни паркоместа на цени от 8000ЕВРО, подземни гаражи с мазета на цени от 10000ЕВРО, надземни паркоместа и магазини.

– Строителната фирма е с дългогодишен опит в сферата на жилищно строителство и множество завършени проекти в портфолиото си.

– Качествено изпълнение на строителните дейности, без компромис в използваните материали.

– Възможно най-нисък процент общи части!

– Старт на строителството 08.2020. Срок на завършване 12.2022.

– Към момента предлагаме голямо разнообразие на апартаменти с различна квадратура, етажност и изложение.

– Възможно е депозиране на апартамент в размер от 1000евро и гъвкави схеми на плащане според купувача.

– За повече информация цени, разпределения и свободни апартаменти можете да се свържете с нас на тел: 0889899444 или емайл: info@goldenproperty.bg

– Квартал Надежда е един от най-бързоразвиващите се райони в столицата, като предлага на жителите множество удобства на крачка разстояние! В района има многобройни и разнообразни магазини, ресторанти, детски градини, училища, аптеки, поликлиники, ветеринарни клиники, вериги супермаркети: Фантастико , Билла , Лидъл , Кауфланд , Т-маркет , Промаркет и други. жк. Надежда 2 е разположен в непосредствена близост до Северен парк, осигуряващ голямо разнообразие от детски площадки, алеи за разходка, ресторантчета, красиви полянки и езера. В обновяването на района през годините са изключително комуникативни връзки на градски транспорт с всяка точка на града, метростанции: Ломско шосе , Бели Дунав , Надежда , Хан Кубрат