УПИ в гр.Велинград с ЦЕХ, трафопост и добив на минерална вода

Продажба

1010

Номер на имот

10800

Площ

N/A

Спални

N/A

Бани

Цена: 515000
EUR

Описание:

Поземлен имот с ЦЕХ-метално хале и трафопост.

„ГОЛДЪН ПРОПЪРТИЙС ММ“ има изключителното удоволствие да Ви представи ексклузивен имот за продажба в гр.Велинград.
Имотът се намира в кв.Анезица, разположен в южната част на град Велинград, в съседство с кв.Чепино.На север парцелът граничи с Чепинска река, на юг има излаз на улица.От елементите на инженерната инфраструктура в района са изградени: водопровод, канализация, ел.мрежа, телефонизация и улична мрежа. Тревопасната достъпност е добра, с възможност за тир достъп.

ЦЕХ-Представлява еднокорабна конструкция с височина от 8м, като в част от халето са изградени двуетажна административна сграда със застроена площ по нот.акт 58м2, административна сграда с площ по нот.акт 23м2, и тоалетна със застроена площ 15м2.Подът е шлайфан бетон, стени-вароциментова мазилка, таван-метални ферми.Конструкцията е метална носеща (метални колони и греди, върху единични стоманобетонови фундаменти) с оградни стоманобетонови панели, със скатен покрив и носещи метални ферми, покрит с LT ламарина.Халето е измазано, като по югозападната фасада е облицовано с пластмасови плоскости, с два входа.

ТРАФОПОСТЪТ е със сглобяема стоманобетонова конструкция, с плосък покрив с покривни панели.Състои се от помещение за високо напрежение, ниско напрежение, машинно за два броя трансформатори и склад.

Локацията е изключително добра, с добри транспортни връзки.

Възможно е развитието на всякакъв вид производствена и складова дейност.

Парцелът е облагороден с минерална вода и се продава с готов проект за производство на енергийни напитки и патентована марка вода.

Оглед на имот можем да организираме в удобен за Вас ден и час.

От „Голдън Пропъртийс“ ще бъдем с Вас през целия процес по закупуване на желания дом!

В случай на необходимост от банково финансиране, от „Голдън Пропъртийс“ ще Ви свържем с наш сътрудник-експерт в областта на банковото кредитиране, който да изготви индивидуална оферта спрямо финансовия Ви профил напълно безплатно!

Всеки имот може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което стартира подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Regulated plot area 10800 m2, located near Chepinska river
 Built‐up warehouse area on 1951 m2
 Additional built‐up area 1080 m2
 Velingrad ‐ resort facilities which serves South and Southwe
region of Bulgaria
 Located on 60 minutes from Sofia using a motorway “Trakia“
An own power substation;
– It is located in close proximity to the mineral springs with tempered mineral water ( 40 – 80 degrees), convenient for use for heating the facility;
– It is located in the industrial zone of Velingrad Town with all buildings permits and exploitation as a manufacturing company.

Адрес:

Град: София - Област

Адрес: гр.Велинград

Характеристики:

Тип имот: Бизнес имот
Площ на парцела: 10800
Стаи: N/A
Обзавеждане: N/A
Гаражи: N/A
Площ на гараж: N/A
Етажи: 1
Етап на завършеност: N/A
Отопление: електричество
Година на построяване: N/A
Площ: 10800
Кв.м.

Имате интерес към имота