Земеделска земя-нива в непосредствена близост до Северна скоростна тангента в с.Волуяк

Продажба

6060

Номер на имот

8002

Площ

Цена: 200000
EUR

Описание:

„ГОЛДЪН ПРОПЪРТИЙС ММ“ има удоволствие да Ви представи земеделска земя-нива от категория 4, с площ от 8002 кв.м., ситуирана на асфалтов път в с.Волуяк.

Земята се намира в непосредствена близост до Северна скоростна тангента, което позволява безпроблемен достъп на автомобили, камиони, тирове и други.Благодарение на близостта с гара „Волуяк“, директна връзка с бул.“Европа“ и спирка на градски транспорт, нивата позволява широк спектър от предназначение и лесен достъп на бъдещи служители и партньори.

Районът е разнообразен, с множество производствени бази и същевременно със засиления интерес на купувачи към ниското жилищно строителство, заобиколено от зеленина, спокойствие и чист въздух.

Оглед на имот можем да организираме в удобен за Вас ден и час.

Всеки имот може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което стартира подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

В случай на необходимост от банково финансиране, от „Голдън Пропъртийс“ ще Ви свържем с наш сътрудник-експерт в областта на банковото кредитиране, който да изготви индивидуална оферта спрямо финансовия Ви профил напълно безплатно!

Адрес:

Град: София - Област

Адрес: с.Волуяк

Характеристики:

Тип имот: Земеделска земя
Площ: 8002
Кв.м.

Последно добавени

Препоръчани имоти

Имате интерес към имота