Парцел в регулация с разрешение за строеж в с.Петърч

Продажба

1083

Номер на имот

610

Площ

Цена: 50000
EUR

Описание:

Търсите спокойно място с богата природа, комуникативност, в близост до София? От ГОЛДЪН ПРОПЪРТИЙС ММ имаме удоволствието да ви представим ексклузивен имот, ситуиран в непосредствена близост до гр.Костинборд, с.Петърч.Парцелът е с лице 14 метра, заобиколен от целогодишно обитавани къщи, асфалтов път, в непосредствена близост до центъра на селото, където можете да откриете магазини за хранителни стоки, денонощен магазин и сприка на редовен градски транспорт с директен достъп до град София.Имотът е с площ от 610 кв.м.Има издадено действащо разрешение за строеж на двуетажна къща със скатен покрив с РЗП 151,30 кв.м.В парцелът има два кладенеца, подготвени са всички документи за ток, вода, напълно подготвени документи за сделка.

Разпределение: сутерен,

  • Първи етаж: предверие, тоалетна, коридор,  дневна, трапезария, кухня;
  • Втори етаж: три спални, коридор, дрешник, две бани с тоалетна, балкон;

Оглед на имот можем да организираме в удобен за Вас ден и час.

От Голдън Пропъртийс ще бъдем с Вас през целия процес по закупуване на желания дом!

В случай на необходимост от банково финансиране, от Голдън Пропъртийс ще Ви свържем с наш сътрудник-експерт в областта на банковото кредитиране, който да изготви индивидуална оферта спрямо финансовия Ви профил напълно безплатно!

Всеки имот може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което стартира подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Адрес:

Град: София - Област

Адрес: Костинброд, с.Петърч

Характеристики:

Тип имот: Парцел
Площ: 610
Кв.м.

Имате интерес към имота