Новострояща се сграда в кв.Витоша

Продажба

9100

Номер на имот

65

Площ

1

Спални

1

Бани

Цена: 114600
EUR

Описание:

 

 

🌟ГОЛДЪН ПРОПЪРТИЙС ММ🌟 ви представя нов проект в процес на строителство в кв.Витоша, част от портфолиото на компания специализирана в проектиране, изграждане и управление на сгради с над 30 годишна история. Компанията се доказва на пазара с изтънченост и нюх към желанието на своите клиенти, като умело проектира жилища със стилни и комфортни помещения.

В този проект, освен елегантна архитектура в съчетание с висококачествени материали, жилищата са предвидени за изпълнение с красиви френски прозорци, които ще осигурят изобилие от светлина и прелестни гледки.Всеки дом ще бъде изграден от функционални и практични помещения, в различни по големина площи.Сградата ще разполага с пертер-жилищен етаж, като всеки от апартаментите ще разполага със собствен озеленен и ограден двор, което допълнително ще създаде усещане за още по-голяма близост с природата.

Локацията е повече от чудесна, тиха и спокойна, като същевременно е в изключително лесен и безпроблемен достъп до бул.“Симеоновско шосе“ и южна дъга на Околовръстен път.

 

Предлагаме ви голямо разнообразие от имоти в сградата: двустайни, тристайни, многостайни апартаменти, партерни апартаменти, подземни паркоместа.

 

Схемите за плащане са гъвкави според профила на клиента.

 

✨Оглед на имот можем да организираме в удобен за Вас ден и час.
✨От Голдън Пропъртийс ще бъдем с Вас през целия процес по закупуване на желания дом!
✨В случай на необходимост от банково финансиране, от Голдън Пропъртийс ще Ви свържем с наш сътрудник-експерт в областта на банковото кредитиране, който да изготви индивидуална оферта спрямо финансовия Ви профил напълно безплатно!
✨Всеки имот може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което стартира подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Адрес:

Град: гр. София

Адрес: гр.София, кв.Витоша

Характеристики:

Тип имот: Апартамент
Вид апартамент: Двустаен
Стаи: 2
Обзавеждане: N/A
Гаражи: N/A
Площ на гараж: N/A
Етаж: 3
от 5
Етап на завършеност: N/A
Отопление: N/A
Година на построяване: N/A
Площ: 65
Кв.м.

Имате интерес към имота