Новострояща се сграда в Кръстова Вада до мол Парадайс.

Продажба

6065

Номер на имот

N/A

Площ

N/A

Спални

N/A

Бани

Цена: При запитване

Описание:

– ПОСЛЕДНИ 3 АПАРТАМЕНТА!

– ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОР!
– ТОП ЛОКАЦИЯ!
– В непосредствена близост до МОЛ „Парадайс“, метростанция „Витоша“, хипермаркети „Билла“, „Фантастико“ и Южен парк .

Голдън Пропъртийс ММ има удоволствието да Ви представи нова жилищна сграда, ситуирана на стратегическа локация в един от най-предпочитаните райони в град София-кв. Кръстова вада.
Останали свободни апартаменти:
– двустаен апартамент;
– тристаен мезонет;
– четиристаен апартамент;
– Цени от 95 000 EUR!
– Отопление: ГАЗ.

– Стилна, комфортна, многофункционална жилищна сграда с 21 апартамента, всеки от които с обособено складово помещение или дрешник. В сградата се предлага в продажба самостоятелен офис.За максимален комфорт и пространство на живущите ще бъде изградено допълнително общо складово помещение и асансьор, пригоден за хора в неравностойно положение.

Сградата разполага със светъл сутерен с естествена вентилация, на който са разположени 11 гаража, 8 паркоместа и стойки за велосипеди.Достъпът за автомобили се осъществява през автомобилна рампа и двойна гаражна врата с дистанционно управление, топла връзка към жилищната част с достъп чрез стълбището и асансьора на сградата. На кота +0,12 са обособени 2 гаража, от които единият е двоен. Над подземния гараж се предлагат зелени покриви, които жителите ще имат възможността да използват като място за отдих и дворно пространство от апартаментите в западната част на сградата, а за осигуряване на уют и уединение, ще бъде изпълнена озеленена ограда.

Оглед на имот можем да организираме в удобен за Вас ден и час.
При успешно реализирана сделка за покупка на недвижим имот с нашата агенция, от „Голдън Пропъртийс“ Ви подаряваме една година спокойствие с пълна имуществена застраховка за бъдещият Ви дом.
От „Голдън Пропъртийс“ ще бъдем с Вас през целия процес по закупуване на желания дом!
В случай на необходимост от банково финансиране, от „Голдън Пропъртийс“ ще Ви свържем с наш сътрудник-експерт в областта на банковото кредитиране, който да изготви индивидуална оферта спрямо финансовия Ви профил напълно безплатно!
Всеки имот може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което стартира подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

Адрес:

Град: гр. София

Адрес: София, кв. Кръстова Вада

Характеристики:

Тип имот: Апартамент
Вид апартамент: Двустаен
Стаи: N/A
Обзавеждане: N/A
Гаражи: N/A
Площ на гараж: N/A
Етаж: 4
от 6
Етап на завършеност: N/A
Отопление: газ
Година на построяване: 2023
Площ: N/A

Имате интерес към имота