Луксозна нова сграда с двустайни и тристайни апартаменти в центъра на гр.Перник

Продажба

1003

Номер на имот

63

Площ

1

Спални

1

Бани

Цена: 34600
EUR

Описание:

AKT 16!

„ГОЛДЪН ПРОПЪРТИЙС ММ“ Ви представя нов ексклузивен имот в сърцето на гр.Перник!
Строителството се изпълнява от доказана фирма с богато портфолио от множество завършени, висококачествени жилищни, търговски и туристически обекти.

Сградата разполага с разнообразни, функционални и изключително просторни двустайни и тристайни апартаменти с площ от 48кв.м.-107кв.м.
Намира се на комуникативна локация, заобиколена от множество супермаркети, детски градини, училища, аптеки, магазини, спирки на градски транспорт, ресторанти и главен булеварда, чрез който достъпа до целия град става бързо и лесно, а разстоянието до гр.София е само на 40км.
Жилищата се предлагат завършени на шпакловка и замазка, с поставени ключове, контакти, интериорни врати.Подходящи за собствено ползване или чудесна инвестиция с възможност с бърза възвръщаемост при отдаване под наем.Отопление – ТОК.

Оглед на имот можем да организираме в удобен за Вас ден и час.

Всеки имот може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което стартира подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

В случай на необходимост от банково финансиране, от „Голдън Пропъртийс“ ще Ви свържем с наш сътрудник-експерт в областта на банковото кредитиране, който да изготви индивидуална оферта спрямо финансовия Ви профил напълно безплатно!

Адрес:

Град: София - Област

Адрес: гр.Перник

Характеристики:

Тип имот: Апартамент
Вид апартамент: Двустаен
Стаи: 2
Обзавеждане: Необзаведен
Гаражи: N/A
Площ на гараж: N/A
Етаж: 4
от 6
Етап на завършеност: акт 16
Отопление: електричество
Година на построяване: 2021
Площ: 63
Кв.м.

Имате интерес към имота