Хостел под наем в центъра на гр.София, в близост до Централна гара и Лъвов мост.

Под наем

1064

Номер на имот

400

Площ

12

Спални

3

Бани

Цена: 2000
EUR

Описание:

✅ ТОП ЛОКАЦИЯ-ЦЕНТЪР!
✅ ДО МЕТРОСТАНЦИЯ И СПИРКИ НА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ!

✅ ЦЕНТРАЛНА ЖП И АВТОГАРА!

⭐ Голдън Пропъртийс ММ ⭐ има удоволствието да Ви представи под наем, инвестиоционен имот, със статут на хостел, ситуиран на метри от „Лъвов мост“!

🏠 Хостелът разполага с общо 7 спални, разпределени на 3 етажа, към всеки от които има санитарно помещение и тераси. Таванско помещение с площ 65м2.

На партерен етаж има магазин с  лице към улица-10м. и площ от 64 м2, заедно със склад с площ 64м2,м подходящ за отдаване под наем за различен тип дейност: куриерска фирма, магазин за алкохол и цигари, козметичен магазин, детски кът и други.

Сградата е ситуарана в непосредствена близост до метростанция, спирки на градски транспорт, детски градини, училища, множество хипермаркети и много други.

Отдава се под наем без обзавеждане.

Обявената цена е без ДДС.

✨Оглед на имот можем да организираме в удобен за Вас ден и час.

✨Всеки имот може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което стартира подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

✨В случай на необходимост от банково финансиране, от Голдън Пропъртийс ще Ви свържем с наш сътрудник-експерт в областта на банковото кредитиране, който да изготви индивидуална оферта спрямо финансовия Ви профил напълно безплатно!

Адрес:

Град: гр. София

Адрес: Лъвов мост

Характеристики:

Тип имот: Хотел
Площ на парцела: N/A
Стаи: 12
Обзавеждане: Необзаведен
Гаражи: N/A
Площ на гараж: N/A
Етажи: 4
Етап на завършеност: акт 16
Отопление: електричество
Година на построяване: N/A
Площ: 400
Кв.м.

Имате интерес към имота