Луксозно обзаведен офис под наем в центъра на гр.София

Под наем

1112

Номер на имот

115

Площ

1

Бани

Цена: 500
ЕUR

Описание:

СЛЕД РЕМОНТ! В БИЗНЕС СГРАДА!ЧУДЕСНА ЛОКАЦИЯ!

Голдън Пропъртийс ММ има удоволствието да Ви представи чудесен светъл и просторен офис под наем в представителна бизнес сграда, изцяло освежен след ремонт.

Офисът се намира в непосредствена близост до бул. Акад. Иван Гешов и бул. Тотлебен, изключително комуникативен район, засилен човекопоток, удобна локация за достъп чрез редовен градски транспорт или автомобил.Подходящ  за  различен тип дейност, с широки витрини и лице към ключов булевард, което дава преимущество и възможност за добра реклама на дейността и бързо развитие на бизнеса.

В сградата има кафе-ресторант за служители и посетители.

Разпределение:

  • Партер – голямо помещение тип „OpenSpace“  с конферентна маса за 10-12 души и възможност за поставяне на допълнителни бюра.Нивото е просторно и светло, с височина на таваните 4м.
  • Ниво +1 (полуниво) – две отделни работни помещения с капацитет на работа до 16 души, тоалетна и излаз към вътрешен озеленен и добре поддържан двор на сградата.Едно от помещенията е подходящо за мениджърски офис с две работни места с две големи бюра/маси, като има възможност и да бъде преградено с допълнителна стъклена врата, в другото помещение може да се постави бюро/маса за секретарка или технически сътрудник  и възможност за обособяване на още 6-8 работни места.

Отопление – ТОК.

Обявената цена е без ДДС.

За допълнителна информация, моля не се колебайте да се свържете с нас!

Оглед на имот можем да организираме в удобен за Вас ден и час.

Всеки имот може да бъде резервиран и свален от предлагане със заплащане на депозит, след което стартира подготовка за сключване на договор за наем.

Адрес:

Град: гр. София

Адрес: София, кв. Медицинска Академия

Характеристики:

Тип имот: Офис
Стаи: 3
Обзавеждане: Напълно обзаведен
Гаражи: N/A
Площ на гараж: N/A
Етаж: N/A
.
Етап на завършеност: акт 16
Отопление: електричество
Година на построяване: N/A
Площ: 115
Кв.м.

Имате интерес към имота