Парцел с готов проект за къщи за гости и разрешително в гр.Долна Баня

Продажба

1200

Номер на имот

5049

Площ

Цена: 120000
EUR

Описание:

🌟ГОЛДЪН ПРОПЪРТИЙС ММ🌟 Ви представя прекрасен инвестиционен имот-парцел с готов проект и разрешително за комплекс с къщи за гости в гр.Долна Баня, област София, до главен път.Парцелът се намира на чудесна локация в близост до Боровец, град Самоков и др.

Имотът е с издадени всички необходими документи и валидно разрешение за строеж от 2022г.Архитектурен проект за 5 къщи:4 за гости, 1 за ресторант и обслужващ персонал.

В непосредствена близост до парцела има река, която създава усещане за спокойствие, а красивата гледка към планината допринася за максимален комфорт, чист въздух и истински релакс.Близостта до Боровец дава възможност за бързо и лесно развиване на целогодишен бизнес, разнообразни атракциони, конна езда, ски и сноуборд, походи в планината и околностите и много други.

✅Оглед на имот можем да организираме в удобен за Вас ден и час.

✅От Голдън Пропъртийс ще бъдем с Вас през целия процес по закупуване на желания имот!

✅В случай на необходимост от банково финансиране, от Голдън Пропъртийс ще Ви свържем с наш сътрудник-експерт в областта на банковото кредитиране, който да изготви индивидуална оферта спрямо финансовия Ви профил-напълно безплатно!

✅Всеки имот може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което стартира подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор.

 

 

 

Адрес:

Град: София - Област

Адрес: гр.Долна Баня, област София

Характеристики:

Тип имот: Бизнес имот
Площ: 5049
Кв.м.

Имате интерес към имота